Neem een kijkje in de toekomst van learnie.wpengine.com

De zomervakantie lonkt en net zoals op de Vlaamse wegen maak ik van die periode gebruik om een belangrijke werf te voltooien. Ik blik in deze blog eerst even terug om je daarna een idee te geven over wat er komt na de zomervakantie.

Op 23 november 2015 heb ik beslist om learnie.wpengine.com op te starten. Het was het resultaat van een persoonlijke zoektocht van bijna twee jaar om een nieuwe en bijkomende dimensie aan mijn professionele leven te geven. De maanden daarna was ik druk in de weer met de inhoud van de blogs, het opstellen van de gratis tooltjes en beslissingen over de look en de website. Ik heb in deze periode heel veel geleerd: een website van blogs voorzien, een filmpje maken en daar zelf muziek en mijn stem onderzetten, minstens 4 nieuwe soorten software onder de knie krijgen…

Het was samen met AdoraWeb – het Luxemburgs webbedrijfje dat ik hiervoor inhuur – hard werken maar we hebben onze deadline gehaald. We waren klaar om te lanceren op 23 maart 2016. De site was een cadeau van mezelf voor mijn 52ste verjaardag :). Op 22 maart was het echter overduidelijk dat dat niet het juiste moment was. Dus hebben we gewacht en op 14 april is learnie.wpengine.com live gegaan.

Van blog naar een echte community of practice

Nu is learnie.wpengine.com nog een website waar ik voor jou blogs en tools-om-te-downloaden post. Tijdens de zomervakantie hou ik daarmee op om mij volledig te kunnen concentreren op de volgende, belangrijke fase: van learnie.wpengine.com een echte online community of practice maken!

Wat wil dat concreet zeggen?

  • Learnie.net krijgt ‘kamers’ waar je elkaar vragen kan stellen en helpen.
  • Er komt een maandelijkse challenge om samen aan nieuwe tools te werken.
  • Je kan online opleidingen volgen en/of deelnemen aan webinars.
  • In de toolbox vind je allerlei praktische templates/vragenlijsten/extra info kan vinden om te gebruiken in je eigen organisatie.

De zomer zal ik dus gebruiken om samen met AdoraWeb de community technisch op te zetten en inhoudelijk te voeden.

Van learnie.wpengine.com een echte en levendige community maken, daarvoor heb ik jou en anderen nodig natuurlijk. Ik hoop dus van harte dat we daar samen werk van kunnen maken.

Ik wens je een schitterende zomer met alles wat je nodig hebt om je batterijen volop op te laden. En natuurlijk hou ik je op de hoogte van de ‘wegenwerken’ bij learnie.wpengine.com.

Kom er bij, er is nog plaats op de bank

Word lid, het is gratis

Benchmark-2

  • Stel je vragen en deel je ervaringen over verschillende onderwerpen in het forum.
  • Doe mee aan de uitdaging van de maand.
  • Krijg toegang aan een grotere waaier aan interessante instrumenten.
  • Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.