Mijn belangrijkste les van ATD 2017 in microlearning formaat – ATD 2017

'De denker' van Rodin

Vandaag 3 oktober 2017 organiseert het VOV een pitstop waar onder andere een debriefing van ATD 2017 op het programma staat. Omdat ik niet aanwezig kan zijn maar wel graag mijn belangrijkste les deel, heb ik een vlog gemaakt… in een bescheiden poging tot microlearning. Sofie Wilox neemt deze op in haar praatje. Go Sofie Go!

Je vindt de video hieronder.


Katrin Naert (foto Christa Claessens)

Leg je vraag/probleem/uitdaging binnen L&D voor en ik denk graag met je mee!

Heb je een idee dat je wil aftoetsen met een expert?
Zit je vast met je opleidingsplan?
Heb je twijfels bij de manier waarop je je opleidingen evalueert?

Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een
‘Kwartiertje-sparren-met-Katrin’ via Skype of telefoon.

Kwartiertje met Katrin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.